Recept:D

Ca 15 min Ingredienser 100 gram  mörk choklad 0,5 dl  pistagenötter, hackad 0,5 dl  mandel, hackad 0,5 dl  Branflakes Tillagning 1. Hacka pistage och mandel. Spar cirka 1 msk av varje till att strö över som dekoration. Hacka mandel och pistagenötterna grovt. 2. Smält chokladen tillsammans med nöthacket i vattenbad eller någon minut på medelvärme i mikron och smula i branflakes i slutet. Häll upp chokladen på bakplåtspapper och strö över nöthack och branflakes. Tips! Mörk choklad innehåller olika mycket socker. Detta är en vanlig mörk choklad men om man väljer lite bitter mörk choklad med riktigt hög kakaohalt och låg sockerhalt blir GI värdet lägre. Dela kakan med andra eller spar, även om gi värdet är lågt innehåller det många kalorier. Näringsvärde per chokladkaka: Kcal: 964 Kolhydrater: 77 g Protein: 20 g Fett: 64 g Energifördelning: Kolhydrater: 32 E% Protein: 8 E% Fett: 64 E%

Kommentarer♥

Kommentera♥:

Ditt söta namn♥:
kom ihåg mig här♥?

E-postadress♥: (visas bara för mig♥)

blogg♥:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0