Resept<3

2 personer ca 45 min Tillagning 1. Dela och gröp ur passionsfrukterna. Blanda vatten och socker i en kastrull och koka upp. Ta bort kastrullen från värmen så fort det kokar upp. Rör om och se till att allt socker har löst sig. 2. Tillsätt den urgröpta passionsfrukten till sockerlagen. Häll vätskan genom en sil. Släng kärnorna. Låt sockerlagen svalna något, tillsätt kesellan. Häll upp på portionsformar. Ställ in formarna i frysen och låt stå 1-2 timmar. 3. Garnera med hallon och chokladhjärtan vid servering. Chokladhjärtan kan du enkelt göra genom att smälta blockchoklad i mikrovågsugn. Häll upp den smälta chokladen på spritspåse med liten öppning, eller i en strut som du tillverkat av smörpapper. Använd inte kokhet choklad, låt den svalna något så är det lättare att jobba med. Spritsa hjärtan på smörpapper och låt stelna i kylskåp. Näringsinnehåll: Kalorier: 222 kcal Kolhydrater: 30 g Protein: 3 g Fett: 8 g Receptet är skapat av: Aftonbladet Wellness

Kommentarer♥

Kommentera♥:

Ditt söta namn♥:
kom ihåg mig här♥?

E-postadress♥: (visas bara för mig♥)

blogg♥:

Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0